Rabatkoder

Efter en del tilbagemeldinger og ønsker om at kunne finde alle de forskellige ting, dvs. mel, nødder, jævning og hvad ellers , så kommer her et sted hvor alle links, rabatkoder vil kunne ses og vil opdateres når jeg finder nyt.


Må også lige indskyde at man selv også skal huske at kikke på kulhydraterne i de i de ting man handler da der er meget stor forskel på indholdet, så ALTID KIK PÅ INDHOLDET ....

Diverse link.

Better than pasta. 

Er min go to pasta og ris som er lavet på konjacrod og havrefibermel hvilket gør de er 1. super sunde grundet at der er betaglucane i, som er med til at stabilisere dit blodsukker. De indeholder 0 kulhydrater og har kun 9 klaorier pr 100 gram.  De kan købes andre steder end de 2 link jeg har 

Rawfoodshop.dk

De har alle de forskellige slag jeg bruger, så både ris og pasta, her kikker jeg med

Lowcarlifeaps.dk

De har indtil videre ris og pasta , kun de 2 udgaver, men her er der en rabatkode på 5% på alle deres vare hvis i skriver Stone5


Jævning af sovs.


Konjacrod pulver.

jeg bruger 2 forskellige produkter, afhængig af hvad sovs jeg laver. Konjacrod pulver som kan jævner 16 gange mere end marizena, så der er der mulighed for at kunne bruge mindre fløde og hvad i ellers bruger til at jævne med. Der bruges ikke så meget så pakken holder ret længe. Bruger det til når der skal laves en sovs som før keto og man virklig gerne vil ha tyk sovs og lavet som almdelig sovs med kogevand, og sky fra det man tilbereder.

Rawfoodshop.dk


Xantham gum. 

Bruger dettte til at jævne flødesovs med grønsager, f.eks. svampe i flødesovs, så når fløden har kogt lidt ind så drysser du lidt ud over og røre ind i , så tykner den hurtigere og bliver dejlig cremet. Dette kan købes i mange helsebutikker, Matas, nogle grønthandler, og tit og ofte i Menu.

Xantham gum bruger jeg også meget til bagning da det giver sprødhed og knas , så er også vigtig at ha på lager.


Havrefibermel.

Jeg bruger havrefibermel til en hel del, paneringere, brød, tortillias samt kager. jeg bruger kun den fra lowcarblife, da jeg ikke kan li den fra rawfood, syntes den giver en eftersmag, men er op til jer selv hvad i vel bruge, er jo i bund og grund smag og behag. Og igen der er det samme rabatkode Stone5

Lowcarblifeaps.dk


Hvis i vil prøve den fra rawfood så er det

Rawfoodshop.dk


Nødder og kerner.

jeg bruger som regel dm fra svansø da de kun indeholder 5 g kuhydrat pr 100 gram, til tider kan der dog findes nogle i lidl med kun 4,5 gram kh pr 100 g og jeg blender altid selv mine mandler, da det er billigst og nemmer, syntes jeg.

Jeg handler alle mine nødder og kerner hvor jeg kan finde dem med minst mulige kulhydrater i, så kan ikke ligge et link op men kun sige at de er at finde i mange supermarkeder, grønhandler, samt hos rawfoodshop, og koro.


Krydderier.

Jeg bruger mange krydderier, da jeg også slev laver mine krydderiblandinger, for at undgå for mange kulhydrater.

Er pt ved at hjælpe et krydderi firma, så håber på at der kommer rabatkode og vil så linke til det når alt er på plads.


Riceknife.dk

Gode knive er vigtig om du på keto eller ej så riceknifes har virklige gode knive til en super god pris, derudover så har jeg en rabat kode der giver 20% på din ordre. 

Koden er :  stone20Hvis i mener der er mere der skal tilføjes så endelig skriv det til mig så siden kan opdaters