Retten er til 2 peroner.
Ingredienser:
• 4 dl. Æggemælk
• 3 dl. Fløde ( gerne 50 % fra Arla unika)
• ½ dl. Rabarber sirup
• Saften fra 1 citron
Æggemælk.
Ingredienser:
• 2 æggeblommer
• 100 g. Smør
• 1 Liter kogende vand
Fremgangsmåde:
1.Alle ingredienser hældes i en skål og blendes med din stavblender, til det er ensartet væske, så på køl.
Rabarbersirup.
Ved kogning af rabarbersaft i saftkoger er der saften og “kødet” Kødet kommer jeg i et klæde hvor den kan komme af med de sidste dråber. Det er det jeg koger ind og søder med vanilje til den, er blevet tykkere. Den kan sødes med Sukrin eller andet ikke sukker.
Fremgangsmåde koldskål:
1. Æggemælk, fløde og rabarbersiruppen kommes i en skål.
2. Pisk dem sammen og kom citronsaften imens du pisker.
3. Stille på køl, så det tykner lidt.
4. Pynt med bær og evt. kammerjunker som du kan lave af min opskrift på boller. Så former du bare dejen til små flade kammerjunker. Opskrift
5. Velbekomme .