Retten er til 2-3 personer.
Ingredienser pizzabund:
• 500 gram oksekød
• 1 æg • 1 rødløg
• 1 hvidløg
• 100 gram hvidkål
• Salt og peber
Ingredienser tomatsauce:
• 6 cherry tomater
• 1 hvidløg
• 1 chili
• Salt og peber
• Timian
• Basilikum
Ingredienser toppings:
• 100 gram hakket hvidkål
• 3 hvide asparges
• 1 peberfrugt
• 100 gram champignon
• 100 gram bacon
• 6 - 8 kogte rosenkål
• 150 gram revet cheddarost
• 4-6 tsk. Mascarpone ost
Fremgangsmåde :
1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2. Kom hvidkål, hvidløg og løg i en Foodprocessor, blend til det er hakket fint.
3. Tag en skål og kom oksekød, æg, salt og peber i.
4. Hæld dine hakkede grønsager i skålen og bland det hele godt sammen til en fars.
5. Kom farsen ud på et bagepapir, og form det til en pizzabund med hænderne.
6. Bag bunden i 15 minutter. Der kommer en del væske så skift bagepapiret, evt. duppe med papir.
7. Blend tomater, hvidløg, chili, basilikum og timian sammen til en sauce.
8. Skær dine toppings i den størrelse du ønsker.
9. Riv osten.
10. Når bunden er bagt i 15 min., tages den ud af ovnen, og saucen fordeles ud på den.
11. Kom ost på.
12. Kom dine toppings på og slut af med lidt ost.
13. Bag yderligere i 20 minutter.