Ingredienser:
• 500 g. hk. oksekød
• 500 g. god pølse
• 1 pose friske grønne bønner
• 1 habanero chili
• 1 stor kop espresso kaffe for at give lidt dybde
• 1 mellemstor grøn peber
• 1 løg
• 1 ds. hakkede tomater
• 1 ds. tomatpasta
• 1 tsk. røget paprika
• 1 tsk. chili pulver
• 1 tsk. stødt spidskommen
• 1 tsk. hvidløgspulver
• 100 ml. vand
Sådan gør du:
1. Hak chilien i små stykker.
2. Skær bønnerne i passende stykker.
3. Skær pølsen i passende stykker.
4. Steg kødet og pølsestykker på panden til de er brunet.
5. Kom kødet med al saft fra panden i din gryde. Kom nu resten af ingredienserne i og rør godt sammen.
6. Tænd din Slow Cooker på Low varme og lad den stå i 6-8 timer eller på høj varme i 5 timer - indtil grønsagerne er soft.
7. Server med avocado, revet rød cheddarost, creme fraiche og måske let hakkede chili. Nyd den…
Elsker chili, og har dyrket dem i mange år, så er nok lidt hærdet på det område, men chili con care er en super lækkert ret der kan lave på både fars og skært kød, med pølser i eller hvad du kan lide.