Dette giver 12-14 stk.
Ingredienser:
• 4 Æg
• 60 g. Smeltet smør
• 1 dl. Fløde 38%
• 1 dl. Mandelmel ( blend evt. selv mandler )
• 1 ½ dl. Loppefrøskaller
• 1 spsk. Bagepulver
• ½ tsk. Salt
• 10 -14 stk. Pølser se efter dem med mest kød i og færrest kh.
Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2. I en skål kommes æg, fløde, smeltet smør og pisk det sammen med en elpisker, gerne i 3-5 min.
3. De tørre ingredienser kommes i og piskes sammen til en fast ens artet masse. Dejen skal blive som en fast masse. Hvis dej er for tynd, kom evt. lidt mere mandelmel i.
4. Dejen skal hvile i 15 min, så den har suget al væske til sig.
5. Så tager du en pølse og pakker den ind i dej til ønsket tykkelse. Forsæt til der ikke er mere dej.
6. Bages i 18 min
Tip: Du kan også pakke pølsen ind i 1 skive ost. Nyt og spændene.
Dette er en videre udvikling af min burgerbolle opskrift.