Pølsehorn ny
Nybagte pølsehorn.

Nybagte pølsehorn.

Stones pølsehorn ny opskrift

Dette giver 12-14 stk.

Ingredienser:

• 4 Æg

• 60 g. Smeltet smør

• 1 dl. Fløde 38%

• 1 dl. Mandelmel ( blend evt. selv mandler )

• 1 ½ dl. Loppefrøskaller

• 1 spsk. Bagepulver

• ½ tsk. Salt

• 10 -14 stk. Pølser se efter dem med mest kød i og færrest kh.

Fremgangsmåde:

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. I en skål kommes æg, fløde, smeltet smør og pisk det sammen med en elpisker, gerne i 3-5 min.

3. De tørre ingredienser kommes i og piskes sammen til en fast ens artet masse. Dejen skal blive som en fast masse. Hvis dej er for tynd, kom evt. lidt mere mandelmel i.

4. Dejen skal hvile i 15 min, så den har suget al væske til sig.

5. Så tager du en pølse og pakker den ind i dej til ønsket tykkelse. Forsæt til der ikke er mere dej.

6. Bages i 18 min

Tip: Du kan også pakke pølsen ind i 1 skive ost. Nyt og spændene.

Dette er en videre udvikling af min burgerbolle opskrift.