Dette er til 2 personer.
Ingredienser:
• 1 pakke Better then pasta Reklamelink
• 150 g. bacon
• 4 pølser Gerne hjemmelavet
• 4 æggeblommer
• 25 g persille frisk
• 200 g Them søhøjland unami eller parmesanost
• Salt
• Friskkværnet peber
• ½ dl vand
Fremgangsmåde:
1. Bland æggeblommer, salt, peber, hakket persille og halvdelen af osten sammen og så sat til side.
2. Skær dine pølser i passende størrelser.
3. Skær din bacon i 1 cm stykker.
4. Skyl din pasta godt under vand.
5. Steg dit bacon og pølser ved middelvarme på en pande.
6. Steg din pasta på en pande i ca 5 minutter.
7. Når pastaen og din pølse/bacon er klar mixer du disse på panden, og kommer din æggemasse i , samt vand så det bliver lidt mere flydende.
8. Tag panden af varmen og rør det hele sammen til du har en cremet ostesovs .
9. Pynt med ekstra ost og persille
10. Velbekomme.
Tip:
Du kan med lethed udskifte vandet med fløde, det er kun for at ostemassen er nemmer at røre og blive flydende.
Osten er superlækker, men en god parmesanost som Parmigiano-Reggiano Er bestemt også en god ost.