Pølse carbonara
Super lækker cremet pølse carbonara, her pyntet med persille og them højlands unami ost

Super lækker cremet pølse carbonara, her pyntet med persille og them højlands unami ost

Så lækkert med et tvist af den almindelige carbonara.

Så lækkert med et tvist af den almindelige carbonara.

Stones pølse Carbonara.

Dette er til 2 personer.

Ingredienser:

• 1 pakke Better then pasta Reklamelink

• 150 g. bacon

• 4 pølser Gerne hjemmelavet

• 4 æggeblommer

• 25 g persille frisk

• 200 g Them søhøjland unami eller parmesanost

• Salt

• Friskkværnet peber

• ½ dl vand

Fremgangsmåde:

1. Bland æggeblommer, salt, peber, hakket persille og halvdelen af osten sammen og så sat til side.

2. Skær dine pølser i passende størrelser.

3. Skær din bacon i 1 cm stykker.

4. Skyl din pasta godt under vand.

5. Steg dit bacon og pølser ved middelvarme på en pande.

6. Steg din pasta på en pande i ca 5 minutter.

7. Når pastaen og din pølse/bacon er klar mixer du disse på panden, og kommer din æggemasse i , samt vand så det bliver lidt mere flydende.

8. Tag panden af varmen og rør det hele sammen til du har en cremet ostesovs .

9. Pynt med ekstra ost og persille

10. Velbekomme.

Tip:

Du kan med lethed udskifte vandet med fløde, det er kun for at ostemassen er nemmer at røre og blive flydende.

Osten er superlækker, men en god parmesanost som Parmigiano-Reggiano Er bestemt også en god ost.

Whats too say then it`s soooo good.

Whats too say then it`s soooo good.

Stones pølse carbonara.