Bacon jam

Bacon jam .


Den lækreste topping til både varmt og koldt. 

Se foto hvor det er toppings på en wrap med pølse og det var så lækkert.


Indgredienser:


  • 400 g. Bacon i skiver
  • 2 Rødløg
  • 2 Fed hvidløg
  • 2-3 spsk. Sukrin gold
  • 1/2 tsk. Chili    Kan undlades
  • 1-2 spsk. Whisky
  • 1-2 spsk. Æblecideredikke den med moder
  • 1 Espresso Ca 60 ml.
  • salt efter smag
  • 2-3 spsk. Maple sirup fra sukrin


Fremgangsmåde :


  1. Start med at gøre alle ingredienserne klar.
  2. Skær nu dit bacon fint, dvs. ikke for store sykker og så snit dine løg i tynde siver, ved først at dele det i 2, samt hak dine hvidløg meget fint.
  3. Steg nu din bacon til den er sprød , tages op og læg i en skål , gem fedet da du skal nu stege alle løg i fedtet til de er helt blde og begyndt at tage farve.
  4. Så kommer du baconen og resten af dine indgrienser i og lad det så komme i kog, og så skruer du ned , til svag varme så det kan det simre i 20 -30 minutter eller er massen er blevet tyktflydende, brunlig og smager som en drøm.
  5. Lad det køle af, da massen sætter sig lidt, kan så opbevares i køleskab.
  6. Velbekomme.