Den lækreste topping til både varmt og koldt.
Se foto hvor det er toppings på en wrap med pølse og det var så lækkert.
Indgredienser:
- 400 g. Bacon i skiver
- 2 Rødløg
- 2 Fed hvidløg
- 2-3 spsk. Sukrin gold
- 1/2 tsk. Chili Kan undlades
- 1-2 spsk. Whisky
- 1-2 spsk. Æblecideredikke den med moder
- 1 Espresso Ca 60 ml.
- salt efter smag
- 2-3 spsk. Maple sirup fra sukrin
Fremgangsmåde :
- Start med at gøre alle ingredienserne klar.
- Skær nu dit bacon fint, dvs. ikke for store sykker og så snit dine løg i tynde siver, ved først at dele det i 2, samt hak dine hvidløg meget fint.
- Steg nu din bacon til den er sprød , tages op og læg i en skål , gem fedet da du skal nu stege alle løg i fedtet til de er helt blde og begyndt at tage farve.
- Så kommer du baconen og resten af dine indgrienser i og lad det så komme i kog, og så skruer du ned , til svag varme så det kan det simre i 20 -30 minutter eller er massen er blevet tyktflydende, brunlig og smager som en drøm.
- Lad det køle af, da massen sætter sig lidt, kan så opbevares i køleskab.
- Velbekomme.