Surf an turf

Surf an`turf

 Dette er til en person så ved flere gang op.


Ingredidienser: 


  1. Ribeye med en god fedtmarmoringen ca 300 g
  2. 100 g. Store tigerrejer eller hummerhale
  3. 10 stk. Asparges eller broccolini ( aspargesbroccoli)
  4. 200 - 300 g. Selleri til mos
  5. 2-3 stk. Fed hvidløg Fintsnittet
  6. 30 g. Smør
  7. Salt og peber til at smage til med 


Fremgangsmåde:


  • Skær din selleri i tynde skiver, og så i stykker af 4 x 4 cm og kom i et ildfast fad med salt og peber.
  • Kom folie over fadet og så skal det ha 12 minutter i mikroovnen.
  • Sæt din pande på varme, og skrue godt op for den, og vent til den er meget varm, og så steger du din ribeye samt dine asparges. Afhængig af tykkelsen så 2-3 minutter på hver side så den karamellisere.
  • Tag den af og lad den den hvile i 2 min pr cm den er tyk
  • Pak asparges ind staniol og gem.
  • Kom nu smør på pande samt dit hvid som du hat snittet fint.
  • Når smøret er smeltet og så steger du dine rejer med g´hvidløg til de har lidt stegeskorpe.
  • Når dine rejer er færdige så pak dem ind til de skal anrettes.
  • Så er sellerien klar til at få en tur med din stavblender, hvis du har et hoved til mos så brug dette ellers så blender du stille og roligt.
  • Tid til at anrette.
  • Kom bøffen på tallerkenen, rejerne oven på, og hæld så dit smeltede smør med hvidløg over, kom din mos og asparges på og så der serveret.
  • Velbekomme.