Retten er til 2 personer.
Ingredienser burger:
• 2 burger boller opskrift
• 400 g. Hakket oksekød med høj fedtprocent
• 10-14 stk. Syltede jalapenós
• 1 Stor tomat
• 2 stk. syltede agurker
• 4-6 stk. Iceberg salatblade
• 3 spsk. Chili mayonnaise OPSKRIFT
• Salt og peber
Ingredienser fritter:
• 500 g. Skåret selleri
• 2 spsk. Olivenolie
• ½ tsk. Tørret chili, kan undlades
• Himalaya salt
• Frisk kværnet peber
Ingredienser ostesovs:
• 100 g. cheddarost eller den ost du ønsker
• O.7 dl. Fløde
• 60 g. flødeost
Fremgangsmåde fritter:
Dette kan gøres dagen før eller nogle timer, da de så bliver bedre.
1. Ordn dit selleri og skær 1 cm tykke skiver og så lig dem ned og skær fritter der er 1,5 cm bredde. Har fundet ud af at det giver den bedste fritte.
2. Kom dem i en frostpose med alle de øvrige ingredienser og ryst den godt.
3. Fritterne kommes i en ovn, air fryver i ca 30 minutter på 200 grader.
4. Servere dem med en go mayo.
Fremgangsmåde burger:
1. Mens dine fritter laves klargøre du alt tilbehøret der skal i den burger.
2. Når der er ca. 10 minutter tilbage steger du dine bøffer på en varm pande.
3. Når bøfferne er færdige, så samles din burger. I den rækkefølge som du vil have det.
Fremgangsmåde ostesovs:
1. Kom det hele i en lille gryde, på mellem varme, og lade det hele smelte, mens du rører i gryden. Laves ca 10 min før dine fritter er klar.
2. Hvis du syntes sovsen er for tyk, kan du komme lidt ekstra fløde i, mens du rører i den.
3. Når burgeren er samlet, hældes sovsen ud over .
4. Så det bare at servere den mens det varmt.
5. Velbekomme.
Tips:
Evt. karamelliseret nogle rødløg og kom i burgeren.