Dette er til 2 peroner.
Ingredienser:
• 1 Knoldselleri
• Olie • Salt og peber
• Evt. cayennepeber
Fremgangsmåde:
1. Vask og skræl dit selleri.
2. Skær det i skiver a 2 cm tykkelse, og så skær dem i pæne stykke af 5 cm i bredden, eller del dem på midte de skiver du har.
3. Så finder di 2 spisepinde og ligger på hver side af de 5 cm stykker, og skær på den ene side lige over, og tryk så du rammer pindene, og med nogle millimeter mellem.
4. Så vender du den om og skær på skrå til du ramme pindene igen og forsætter til enden.
5. Så stikker du nogle grillpinde igennem så du kan trække i dem så du ser mønstret.
6. Pensl dem med olie, og drys med salt og peber. Er du til lidt bid så drysse med cayennepeber også.
7. Så bager du dem i ovn på 200 grader i 20 – 30 min afhængig af din ovn, husk at vende dem halvvejs.
8. De er gode som fritter, en Nofel til en bøf , ja det er kun fantasien der sætter grænser for hvad de kan bruges til.
9. Velbekomme.