Retten er til 1 person.
Ingredienser:
• 400 g. Oksefars 14-18 %
• 1 Burger bolle Opskrift
• 8 skiver bacon
• 100 g. Cheddarost
• 300 g. Selleri
• 4-6 store løg ringe
• 1 sukkerfri syltet agurk
• 2 blade salat
• Salt og peber
• 2 spsk. Mayo Opskrift
• Kokosolie Eller ghee til fritering
• 1 pose puffede flæskesvær
• 1-2 æg
Fremgangsmåde:
1. Start med at forme dine bøffer, og krydre dem med salt og peber.
2. Skær selleri til bigger fritter, og kom på en bradepande og kom lidt olie over, samt salt og peber.
3. Rul 4 skiver bacon og kom stil dem på bradepande med selleri, og bag det hele i ovn på 200 grader i 30 min.
4. Blend dine flæskesvær de bliver som mel.
5. Pisk dine æg sammen og dyp løgringene i æggen og så over i flæskesværene og gerne gør det 2 gange pr løgring, og sæt lidt væk .
6. Skær din ost i skiver.
7. Varm din olie op.
8. Kom dine løgringe i olien og steg til de er gyldne.
9. Steg 4 stk. bacon.
10. Steg dine bøffer, til de har en god stegeskorpe.
11. Kom dine løgringe i olie og steg til de er gyldne.
12. Kom 1 skive ost på hver bøf og kom låg på så osten smelter.
13. Så er det tid til at samle burgeren, start med at smøre underbollen med mayo, så salatbladene, så det de 4 bøffer, der stables, så er det syltede agurker, og overboller som du lige har smurt i mayo, på med toppen, og for den ikke vælter så stik nogle grillspyd i, og pynt så med dine løgringe på toppen.
14. Tag dine selleri ud og servere sammen med dine bacon roser, og det sidste mayo som dyp. 1
5. Den ultimative monsterburger skabt, så velbekomme.