Flødenofler
Nok de bedste flødenofler der er på keto.

Nok de bedste flødenofler der er på keto.

Stones cremede flødenofler

Retten er til 2-3 personer.

Ingredienser:

• 450 g. Knoldselleri

• 3 dl. Fløde

• ¼ tsk. Muskatnød

• Salt og peber

• 30 g. Revet mozzarellaost

• 30 g. Smør

• ½ Lille løg

Fremgangsmåde:

1. Skræl din selleri og skær i stave af 4 x 4 cm.

2. Skær den i skiver á 3 mm. Tykkelse. Evt brug et mandolinjern.

3. Kom dine nofelskive i et fad og kom husholdningsfilm over dem.

4. Hak dit løg meget fint.

5. Tænd din ovn på 190 grader.

6. Smelt smørret på en pande, og kom løg, muskatnød, salt og peber i det smeltet smør og steg løg klare.

7. Så kommes fløden i og koges ind.

8. Varm dine noffler i mikroovnen og varm i 8-10 min.

9. Kom nu dine noffler i fløden der er kogt ind.

10. Hæld det hele tilbage i fadet og kom osten over.

11. Bag i ca 10 min på 190 grader.

12. Velbekomme.

Tips:

Smager super med lidt karry eller paprika i fløden.

Makro i

Noflerne, her er det selleri skæret i 3mm tykkelse.

Noflerne, her er det selleri skæret i 3mm tykkelse.

Pakket ind i folie og klar til mikroovnen

Pakket ind i folie og klar til mikroovnen

Færdigt resultat med smeltet ost på

Færdigt resultat med smeltet ost på