Retten er til 2 personer.
Ingredienser :
• 2 burger boller Opskrift
• 2 kylling bryst
• 100 g. Cheddarost Gerne modnet
• 1 Stor tomat
• 2 spsk. Creme fraiche 38% eller den frække på 50%
• 3-4 spsk. Mayonnaise Gerne hjemmelavet Opskrift
• 1 Avocado moden
• 1 gang panering Opskrift
• 2 stk. Syltede agurker husk sukkerfrie eller se side 53
• 4 Iceberg salatblade
• 30 g. Smør til stegning
Fremgangsmåde:
1. Del kyllingen på midten så der bliver 2 ens stykker af hvert bryststykke.
2. Klargør din panering, men kom cayennepeber og lidt tørret chili i den. For smag.
3. Riv cheddarosten og lig dem på en bradepande med bagepapir i små runde bunker og bag i ovn på 200 grader.
4. Skær din avocado i små tern, og rør sammen med mayo og cremefraiche.
5. Ordn alle grønsager, så du klar til at samle din burger.
6. Smelt smørret på en varm pande og steg dine kylling til de er crisp.
7. På en tør pande kan du varme din boller, så de får lidt sprød skorpe.
8. Samle din burger. Start med lidt mayo i bunden, så salaten, dernæst lidt avocado creme, så 1 stk kylling, tomater, 1 stk. kylling og så top med agurk og lidt avocado creme.
9. Serveres evt. med selleri fritter Opskrift
10. Velbekomme.