Retten er til 4-6 personer.
Ingredienser mandelbund:
• 100 g. mandelmel eller mandler
• 2 spsk. pofiber
• 50 g. flydende smør
• 1-2 gange æggehvider
• 1-2 tsk. vaniljepulver
Fremgangsmåde:
1. Pisk alle ingredienserne sammen.
2. Bages i ca. 15 mine 200 gr varmluft.
3. Tages ud og køles helt ned Hindbær
Ingrideinser Is:
• 100 g. friske hindbær der blendes
• 2 dl. fløde piskes til flødeskum • 2 æggeblommer piskes i ca 5 min
• 1-2 tsk. vaniljepulver
Fremgangsmåde:
1. Rør æggemassen sammen med de blendede bær.
2. Rør forsigtigt flødeskummen i æggemassen/hindbærmassen.
3. Kom isen over mandelbunden.
4. Sæt islagkagen i fryseren i 1 døgn. Husk at den skal være lukket med film eller låg.
5. Tag islagkagen ud ca 45 min før brug.
6. Pynt med flødeskum og friske bær.