Islagkage

Islagkage med Mandelbund

Retten er til 4-6 personer.

Ingredienser mandelbund:

• 100 g. mandelmel eller mandler

• 2 spsk. pofiber

• 50 g. flydende smør

• 1-2 gange æggehvider

• 1-2 tsk. vaniljepulver

Fremgangsmåde:

1. Pisk alle ingredienserne sammen.

2. Bages i ca. 15 mine 200 gr varmluft.

3. Tages ud og køles helt ned Hindbær

Ingrideinser Is:

• 100 g. friske hindbær der blendes

• 2 dl. fløde piskes til flødeskum • 2 æggeblommer piskes i ca 5 min

• 1-2 tsk. vaniljepulver

Fremgangsmåde:

1. Rør æggemassen sammen med de blendede bær.

2. Rør forsigtigt flødeskummen i æggemassen/hindbærmassen.

3. Kom isen over mandelbunden.

4. Sæt islagkagen i fryseren i 1 døgn. Husk at den skal være lukket med film eller låg.

5. Tag islagkagen ud ca 45 min før brug.

6. Pynt med flødeskum og friske bær.

Super lækker og nem is at lave.

Super lækker og nem is at lave.