Hjemmelavet kebab
Færdigt resultat og her har jeg brugt knoldselleri til bunden

Færdigt resultat og her har jeg brugt knoldselleri til bunden

Oksekød inden det har været ovnen

Oksekød inden det har været ovnen

Stones hjemmelavet kebab af Kylling & oksefars

Dette giver en masse kebab som kan bruges til rigtig meget, salater, wraps, ja kun fantasien sætter grænsen. 

Her er en lækker opskrift på wraps / taco / tortillia  Opskrift med havrefiber

Opskrift med mandelmel

Kan fryses.

Ingredienser:

• 1-1 ½ kg oksefars med høj fedtprocent

• 1-1 ½ kg kylling bryst

• 1 lille stk. bacon

• 4 Spsk. kebab krydderi

• 1-2 Løg

• Himalaya salt og peber

• 2-3 grillepinde

• 1 tomat

Kebab krydderi skal der bruges en del af,så her er der Opskrift

Fremgangsmåde oksefars:

1. Rør kødet sammen med kebabkrydderi, salt og peber.

2. Skær løget fladt i bunden og stik grillpindene i så du kan trække kødet ned over, som et tårn.

3. Tag dit kød og træk ned over, så du lavet et tårn der kan stå selv og sæt tomaten oppe øverst på pindene som afslutning

4. Tænd ovnen på 200 grader og steg den til den er med stegeskorpe.

5. Skær lags siderne på kebabtårnet.

6. Er nu klar til at bruge på salat eller på en chaffels

Fremgangsmåde kylling:

1. Skær kyllingen i tynde skiver og vend dem i kebabkrydderiet.

2. Skær løget fladt i bunden og stik grillpindene i så du kan trække kødet ned over, som et tårn.

3. Tag dit kød og træk ned over, så du lavet et tårn der kan stå selv og sæt Baconen oppe øverst på pindene som afslutning.

4. Tænd ovnen på 200 grader og steg den til den er med stegeskorpe.

5. Skær lags siderne på kebabtårnet.

6. Er nu klar til at bruge på salat eller på en chaffels

Hvordan tårnet bygges op

Kebab salat.

Kebab salat.