Læs om Bone Broth

Hvad Bone Broth gør godt for

Bone Broth.

Knoglesuppe, som er blevet spist siden tidens begyndelse ( idet mindste har der været ild)

Det er den ultimative helende og komfortføde. Mange kulture har brugt knoglesuppe i århundreder. Min mor og bedsteforældre, samt andre mødre i samfundet gjorde kyllingesuppe til det populære middel mod vores forkølelse og mavesmerter. De vidste, at denne bouilion havde så mange sundhedsmæssige fordele. Ved du hvad det fik os faktisk til at føle os bedre.

Videnskaben har nu undersøgt knoglesuppe og opdaget hvor mange helbredende fordele det har.

Knoglerne er fulde af stærke nærringsstoffer, der frigøres når de langsomt simre i vand. Jeg bruger det i min daglige kost og her er grundene

Helbreder dit fordøjelsessystem

Det gelatinøse materiale i knoglesuppe beskytter og helbreder slimhindens slimhinde fordøjelseskanalen. Dette er især nyttigt til heling af utæt tarm. Det giver vigtige råvarer , der hjælper cellerne i fordøjelsessystemet med til at regenerere. Det hjælper også med fordøjelsen af nærringsstoffer.

Reducere ledsmerter og betændelse.

Glukosamin i knoglesuppe kan faktisk stimulere væksten af nyt kollagen, reparere beskadigede led og reducere smerter og led betændelse.

Bekæmper forkølelse og influenza.

En undersøgelse i det Amerikanske tidsskrift Chest viser at spise knoglesuppe, når du er forkølet, faktisk reducerer antallet af hvide blodlegemer som er de celler der forårsager forkølelse og influenzasymptomer.

Reducerer cellulite.

Knoglesuppe gør din hud smidig. Selv tynde mennesker får cellulite . Det kommer ikke af at have overskydende fedt, det kommer af fra mangel på bindevæv. Kollagen i knoglesuppen kan vende dette problem, fordi det understøtter bindevævet. Hvor der er tilstrækkeligt bindvæv vil huden være glat.

Gør dit hår, hud og negle smukke.

Kollagen og gelatine i knoglesuppe understøtter hårvækst, og hjælper med at holde dine negle stærke.

Holder dine ben stærke.

Calcium, magnesium og fosfor i knoglesuppe hjælper vores knogler med at vokse og reparere.

Lindrer betændelse.

Knoglesuppe er meget højt i de antiflammatoriske aminosyrer glycin og prolin, som er de essentielle til heling af miktoskopiske sår i hele kroppen. De undertrykker inflammatorisk aktivitet. Knoglesuppe er derfor meget beroligende for alle med kronisk betændelse eller en hvilken som helst autoimmun sygdom.

Beroliger sindet og kroppen for bedre søvn.

Aminosyren glycin der findes i knoglesuppen , i knoglesuppe kan være meget beroligende. De store mængder magnesium i knoglesuppe slapper også af i din krop for bedre søvn.