Lasagne

Lasagne


Denne lasagne er lavet på hytteost fladbrød, som er spækket med proteiner.

Opskriften er til 3-4  personer


Ingredienser tomatsovs:


  • 300 g. Blendende tomater eller cherrytomater.
  • 2-3 Fed hvidløg
  • 1 Tsk. Oregano
  • 1 Tsk. Basilikum
  • 1/2 Tsk. Løgpulver
  • 1 Tsk. Chili    Kan undlades


Ingredienser Ostesove 


  • 250 g. Revet mozzarella ost Kun 100 g til ostesovsaen.
  • 2 Æg
  • 250 g. Mascarpone


Ingredienser Kødsovs.


  • 500 g. Oksefars
  • 1 Rødløg
  • 1 Stk. Forårsløg   Du kan kommer flere i hvis du syntes
  • 30 g. Smør
  • 1 Spsk. Spidskommen
  • 1 Spsk. Cayenne peber
  • 1 Tsk. Hvid peber
  • 1 Tsk. Himalaya salt
  • 1 Spsk. Oregano
  • ! Spsk. Basilikum


Pladerne er min hytteost wrap jeg har skåret i plader og så givet dem krydderier som matcher de krydderier der i sovsen, men dette kan man jo gøre som man selv ønsker. Opskften er her  


Fremgangsmåde hele opskriften.


  1. Start med at lave hytteost opskriften så den kan nå at køle ned inden du samler resten af retten.
  2. Så laver du tomatsovsen, kom alle tomater, krydderier  og dine fed hvidløg i en blender og blend den til en ensartet masse og sæt på køl.
  3. Ostesovsen laves ved at komme 100g af mozzarella osten, mascarpone  samt æg i en skål og røres sammen til en masse. Du kan stavblende massen for at få en mere glat sovs, som ikke har klumper af ost i sig.. Rn af den reveteste
  4. Når alt er lavet og gjort klar, så det tid til at lave kødsovsen og tænde din eller grill og få den op på ca 200 grader.
  5. Steg løg og forårsløg til de er bløde i det. Så kommer du kød, tomatsovsen og alle krydderier i og steger til det er brunet godt afog tomatsovsen er kogt lidt ind.
  6. Så vi klar til at bygge lasagnen op .
  7. Start med at smøre dit ovn faste fad med smør eller olie., så kommer du lidt kødssovs i bunden samt lidt revet ost, så pladerne af hytteost, kødsovs, så din ostesovs, og lidt mere revet ost. Sådan forsætter du indtil at alt er brugt, og godst med ost øverst, me like.
  8. Så skal den bages i alt afhænging af din ovn eller gril i ca 30-40 minutter til osten ser lækker og lettere brunet ud. Se foto i toppen
  9. Lad den køle lidt inden sewrvering hvilket gør det nemmer at skære i
  10. Vebekommen:


Lidt info:


Husk at opskriften er som mine smagsløg kan li den, altid gør hvad du kan kan li og syntes der skal i af krydderier.