Retten er til 2 personer.
Ingredienser:
• 1 Blomkål
• 1 Bundt asparges
• 2 -3 Kyllingebryst
• 200 g. Røget bacon – alm mindelig kan også bruges
• 1 Håndfuld grønkål
• 100 g. Revet mexicansk cheddarost – alm. Kan bruges
• 1 spsk. Creme fraiche
• 2-3 dl Fløde • ½ liter kylling bone broth
• 30 g. Smør
• 2-3 dl. Blomkåls vandet
• Karry – gerne flere slags, da det giver en bedre smag
• Himalaya salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Skær blomkålen i mindre buketter og skær aspargesene i passende størrelser.
2. Kog blomkål og asparges til de er møre, ca 25 min.
3. Skær Bacon og kyllingebryst i passende størrelse.
4. Steg Baconen til den er sprød. Lig baconen på et stykke papir.
5. Lad fedtet fra bacon blive på panden og steg kyllingen deri.
6. Tilsat karryen til kyllingen og gerne en kopfuld, og steg til det er færdigt.
7. Blomkål/asparges vandet sis fra og gemmes.
8. Kom smør, Kylling bone broth, fløde, vandet fra blomkålen i en gryde og kog det lidt ind.
9. Når det er kogt ind, tilsæt blomkål og asparges.
10. Blend det hele, eller bare mos det – op til en selv.
11. Kom kyllingen i og lad simre i ca. 10 minutter.
12. Pynt suppen af med 1 spsk. creme fraiche, lidt revet ost, grønkål og bacon, så den klar til servering
13. Velbekomme.