Hasselbach selleri
Super lækkert alternativ. Selleri hasselbach som kan bruges i stedet for kartofler.

Super lækkert alternativ. Selleri hasselbach som kan bruges i stedet for kartofler.

Her er det med min nye opskrift på oksespidsbryst i SC

Her er det med min nye opskrift på oksespidsbryst i SC

Hasselbach selleri

Dette er til 3-4 personer.

Ingredienser:

• 1 Knoldselleri

• 30 g. Smør

• 1 tsk. Timian

• ¼ tsk. Salt

• ¼ tsk. Peber

Fremgangsmåde:

1. Tænd din ovn på varmluft 200 grader.

2. Skræl dit selleri og skær i en størrelse som en god bagekartoffel.

3. skær bunden af, så du har en flad bund.

4. Tag 2 spisepinde og læg på hver side af selleri et, så du ikke skære igennem når du skal skære i det.

5. Skær så selleri et, til du rammer pindene og for hver 3-4 millimeter til du har skåret hele selleri et.

6. Smelt dit smør, og så bland timian, salt og peber i smørret og pensel så dit selleri.

7. Så skal det i ovn i ca 60 minutter og du pensler det hvert 20 minut.

8. Kom evt lidt smør på inden servering.

9. Velbekomme.