Flæskestegs sandwich
Super lækker sandwich med steg der er fra sous vide.

Super lækker sandwich med steg der er fra sous vide.

Brødet er min opskrift på bedste burger boller, men i en sandwich form. link til opskrift er i opskriften.

Brødet er min opskrift på bedste burger boller, men i en sandwich form. link til opskrift er i opskriften.

Flæskestegs sandwich ala Stone.

Dette er til 3 personer.

Ingredienser:

• 600-800 g. Nakkekam

• Rødkål Opskrift

• Syltede agurker

• 3 Sandwich brød samme opskrift men anden form Opskrift

• Mayonnaise Opskrift

• 1-2 tsk. Sennep

• 4-6 stk. Sprød salat

Fremgangsmåde:

1. Kom stegen i din sous vide på 71 grader i ca 10 timer direkte fra frost eller frisk vakuumpakket. Dette er ikke nødvendigt da du kan lave flæskestegen på almindeligvis. spring til punkt 3.

2. Når de 10 timer er gået, tager du stegen op og lader den hvile i 30 min.

3. Så kommer du godt med salt på din svær og ind i ovnen på 200 grader i ca 25-30 minutter eller til din svær er sprød.

4. Mens stegen er i ovnen, laver du rødkålen som i opskriften, eller bruger den du ønsker.

5. Lav din mayonnaise klar ved at blande mayo og sennep sammen.

6. Skyl dine salatblade og tør dem af. 7. Steg dine brød på en tør pande så de får lidt sprød skorp.

8. Når stegen er færdig, skære du 3 stykker til hver sandwich.

9. Saml din sandwich, ved at smøre underdelen med lidt mayo, så salaten, rødkålen, så dine flæskestegsstykker, og dernæst de syltede agurker, så kommer du noget mere sennepsmayonnaisen ud over sandwichen, og slutter med at smøre overbolle med mayo og ligger låget på.

10. Velbekomme.

Her der så meget grønt og rødkål at det ikke var nødvendigt med fritter eller andet til.  

What`s to say, other then that`s was so yummi

What`s to say, other then that`s was so yummi

Flæskestegs sandwich ala Stone.