Retten er til 2 personer.
Ingredienser:
• 2 kyllingbryst eller kalkunbryst
• 150 g. Creme fraiche 38%
• ½ dl. Fløde 38- 50 %
• ½ lille løg
• 3 fed hvidløg
• 30 g. smør til stegning
• Himalaya salt
• Friskkværnet peber
• Karry efter smag
• ½ tsk konjac rod til at tykne sovesen med.
• ½ dl. Vand til jævning
• 300 g. Better then Rice eller blomkålsris
Fremgangsmåde:
1. Fin hak løg og hvidløg og svits i en gryde med smør, på høj varme.
2. Skør kødet i passende størrelse.
3. Når løgene er blanke kommes karry, salt, peber og dit kød i gryden og steg til det har lidt stegeskorpe. Når kødet er færdigt, skruer du ned på middel varme og kommer fløde og creme fraiche i og røre det sammen .
4. Start tilberedningen af dine ris.
5. A. Hvis det er better then Rice, så skal de steges på en tør pande, i 4 minutter.
5. B. Hvis det er blomkålsris, så kom risene i en skål og hæld 1 L kogende vand over og vent 3 minutter så de klar.
6. Mens risene ordnes, kommer du din jævning i sovsen og lader den tykne til ønsket tykkelse.
8. Velbekomme.
Info:
Better then Rice kan købes i Føtex eller på rawfood.dk og der købes også konjac rod til jævning . Risene indeholder 0 kulhydrater.
Husk at krydder efter din smag, jeg selv er til go krydret mad, så bruger en del karry og gerne forskellige slags karry.
Energi beregningen af hele opskriften er:
Kcal. 1239
Kulhydrater 10,2 g.
Protein 95 g.
Fedt 91,3 g.