Ingredienser crumble:
• 1 dl. Blendede mandler
• 1 tsk. Sukrin gold
• ¼ tsk salt
• 1 spsk. Olie kokos eller mandel
Ingredienser Ostemasse:
• 70 g. Mascarpone
• 1 tsk. Sukrin gold
• 50 g Græsk yoghurt 10%
• Lidt vanilje pulver
Ingredienser fyld/pynt:
• 10 jordbær
Fremgangsmåde
1. kom det hele i en skål og rør rundt til det er samlet, og sat på køl.
2. Så blander du mascarpone og Sukrin til det en ens masse.
3. Kom nu yoghurt og vanilje i og rør det hele sammen.
4. Hak dine jordbær, fint.
5. Tid til at anrette, så tag dit glas og start med din crumble, så ostemassen, dernæst lidt jordbær, og så gentager du det en gang til, og evt pynter med lidt mynte og et helt jordbær på toppen.
6. Sæt på køl i 30 min og så servere den.
7. Velbekomme.
Tip
Du kan udskifte jordbær med den frugt du ønsker