Dette er til 2 personer
Ingredienser:
• 2 pk. Better then pasta reklamelink
• 400 gram Laks
• ½ zucchini grøn
• ½ zucchini gul
• 1 løg
• 4 fed hvidløg
• 1 peberfrugt
• 80 gram parmesan eller Gudena ost
• 2 dl. Fløde
• 1 dl. Kylling bouilion Opskrift
• 30 gram smør
• Salt og peber
• Olie
Fremgangsmåde:
1. Skær alle dine grønsager i mundrette størrelser og fjern kernerne fra dine zucchini, hak løget lidt groft.
2. Varm olien på en varm pande, her er det mandelolie, men brug den du kan lide.
3. Steg nu din laks som du har krydret med salt og peber, ved høj varme i 3 minutter på hver side, dvs. er der skind på så start med kødsiden så den får en lækker stegeskorpe, og så skindsiden til sidst. Når den er færdig så sæt til side og dæk med folie.
4. Så smelter du dit smør og når det er bruset af, kommer du løg, hvidløg på og steger i nogle minutter.
5. Tilsæt zucchini, peberfrugt og evt hvis du vil ha tomater i og så lad dem stege i ca 8 min på jævn varme.
6. kom nu bouilion ved og lad den koge ind i 4-6 minutter.
7. Tilsæt så fløde og din ost, og lad det små simre i 7-8 minutter.
8. Så skyller du din pasta og og steger den på en varm pande i 5 minutter.
9. Smag saucen til med salt og peber og evt lidt chili.
10. Når saucen er i den tykkelse du ønsker, vender du pastaen i .
11. Del nu laksen med 1 gaffel i grove stykker og vend forsigtigt i pastaen.
12. Drys med lidt friskkværnet peber og evt lidt revet ost.
13. Velbekomme.