Foccacia Brød
Brødet inden bagning, med lidt sjov pynt.

Brødet inden bagning, med lidt sjov pynt.

Færdigt resultat. Super lækkert brød til f.eks. tapas.

Færdigt resultat. Super lækkert brød til f.eks. tapas.

Stones foccacia brød

Brug en foliebakke på 30 x 25 cm

Ingredienser:

• 250 g. Revet mozzarellaost

• 80 g. Creme fraiche 38% ( neutral flødeost kan bruges)

• 100 g. mandelmel ( evt blend mandler) • 50 g. Blendet hørfrø • 50 g. Chia frø

• 2 æg

• 1-2 tsk. Bagepulver

Fremgangsmåde:

1. Tænd ovnen på 200 grader ( varmluft)

2. Kom osten og creme fraiche i en skål og varm det i mikroovnen i ca 90 sek.( kan varmes forsigtigt i en gryde)

3. Lad massen køle lidt ned.

4. blend mandler, hørfrø til mel.

5. Kom melet, bagepulver og æg i massen og rør massen sammen med en dejspartel, ælt den godt.

6. Kom dejen i en foliebakke.

7. Bages i 15 – 17 minutter.

Tip.

For ekstra smag kan der kommes hvidløg, timian i dejen, eller hvilke krydderier i nu syntes.

Her er mit pyntet med forårsløg, en skive rødløg og nogle cherrytomater.