Retten er til 2 personer.
Ingredienser:
• 300 g. kogt kyllingbryst
• 100 g. hvide asparges (friske eller på glas)
• 4 spsk. creme fraiche (helst 38%)
• 4 spsk. mayonnaise (af god kvalitet, gerne hjemmelavet) Opskrift
• 4 tsk. grov sennep
• Citronsaft (efter humør)
• Himalaya salt og peber
• 2 forårsløg
• 100 g. bacon
• Lidt persille
• 2-3 salat balde
• Chaffels Opskrift
Fremgangsmåde:
1. Rør din dressing sammen af creme fraiche, mayonnaise og sennep – smag til med både citronsaft samt salt og peber.
2. Steg bacon til krisp
3. Kog dine kylling eller som jeg brug din sous vide og gi det ca 50 min på 65 grader
4. Skær kyllingekødet i tern og kom i dressingen.
5. Skær dine asparges i passende stykker og rør i sammen med det andet
6. Læg et salatblad i bunden af skåle og læg den hønsesalat ned ovenpå.
7. Pynt med forårsløg og bacon, evt. lidt knust sort peber
Tips:
Kan også laves på alm chaffels vafler