Dette giver til 2 personer
Ingredienser:
• 3 dl. Fløde 38% eller 50% fra Arla Unika
• 150 g. Bacon
• 1 Stort rødløg
• Himalaya salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Skær din bacon i mindre stykker ca 1.5 cm brede og skær løget i skiver.
2. Steg bacon til det er sprødt.
3. Så tager du det op og ligger på lidt køkkenrulle og emmer til senere.
4. Steg dine løg i fedtet fra baconen, til de er karamelliseret, ikke røre for meget i dem, så går det hurtigere.
5. Hæld fløden på panden og lad den koge lidt ind ved høj varme, den skal koge.
6. Lad det koge ind til den ønskede tykkelse.
7. Så kommer du din bacon i og lige røre det sammen.
8. Så det klart til at serveres.
9. Velbekomme.
Dette er den bedste sovs til en god nakkekotelet, min menig eller til en super lækker burger, samt på en hot dog..