Retten er til 2-3 personer.
Ingredienser Meat Balls:
• 250 g. Hakket okse
• 250 g. Hakket svinekød
• 1 Æg • ¼ tsk. Frisk revet muskat nød
• ¼ tsk. Allehånde
• Salt og peber
• 30 g. Smør •
1 Lille løg
• 1 Stone`s nye bedste boller opskrift
Ingredienser Sovs:
• 20 g. Smør
• 2 dl. Kylling bouilion
• 3 dl. Fløde 38% eller 50%
Fremgangsmåde Meat Balls:
1. Skær bollen så det ydre er væk, og så skær resten i små firkanter og kom op i en skål.
2. Riv dit løg over brødet og rod rundt så det kan suge saften til sig i ca 2 min.
3. kom alle de resterne ingredienser i og mix det godt sammen , bare ikke smørret.
4. Form farsen til en kugle, og del den i 4 og så tag hver kugle og lav 5 Meat Balls af
5. Steg dem i smørret til de er stegt over det hele og så tag dem af.
Fremgangsmåde sovs:
1. Lad Fedtet blive på panden og kom det sidste smør i.
2. Kom nu din bouilion i og kog lidt.
3. Så kommer du fløden og koger ind til ønsket tykkelse.
4. Kom Meat Balls på panden og lad dem koge lidt med i sovsen.
5. Servers over blomkål eller selleri mos.