Karrygryde med nakkefilet

Karrygryde med nakkefilet

 

Ingredienser Sauce

 

  • 600 g. Nakkefilet. ( Bruge det kød du ønsker )
  • 300 ml. Hønsebouillon. Opskrift
  • 100 g. Østershatte
  • 1 Lille rødløg
  • 3 Fed hvidløg
  • 15o g. Peberfrugt Gerne i flere farver
  • 2 Forårsløg
  • 150 g. Broccoli
  • 150 g. Zucchini
  • 200 g. Kokosmælk Det tykke
  • 30 g. Smør til stegning
  • 1-2 Spsk. Karry
  • 1-2 Rød chili
  • ½ tsk Cayennepeber
  • Salt og peber efter smag
  • 2 Pakker better than rice Reklamelink
  • 1 tsk. Konjacrod pulver Reklamelink

 

 

Fremgangsmåde sauce og ris

 

  1. Skær løg i skiver. Skær peberfrugterne i strimler. Hak chilierne (juster selv hvor stærkt du ønsker den )
  2. Pluk dine østershatte i strimler, men kassere bunden.
  3. Skyl dine ris godt og grundigt, og lad dem dryppe af.
  4. Brænd din krydderier af i gryden, og så tilsæt smør, kød, løg og østershatte, og brun dem af.
  5. Hæld kokosmælken og bouillonen i og lad det koge lidt op.
  6. Kom dine grønsager i så de varmes op i gryden.
  7. Kom dine ris på en tør varm pande og lad stege i 5 min så de varme.
  8. Bland konjacrod pulveret med 150 ml vand og rør sammen, og så kom det i gryden og så kog sauce ind til ønsket tykkelse. Skru gerne lidt ned.
  9. Smag til med salt og peber, evt lidt ekstra chili.
  10. Så du klar til at nyde den, så velbekomme.