Karrygryde med nakkefilet
Ingredienser Sauce
- 600 g. Nakkefilet. ( Bruge det kød du ønsker )
- 300 ml. Hønsebouillon. Opskrift
- 100 g. Østershatte
- 1 Lille rødløg
- 3 Fed hvidløg
- 15o g. Peberfrugt Gerne i flere farver
- 2 Forårsløg
- 150 g. Broccoli
- 150 g. Zucchini
- 200 g. Kokosmælk Det tykke
- 30 g. Smør til stegning
- 1-2 Spsk. Karry
- 1-2 Rød chili
- ½ tsk Cayennepeber
- Salt og peber efter smag
- 2 Pakker better than rice Reklamelink
- 1 tsk. Konjacrod pulver Reklamelink
Fremgangsmåde sauce og ris
- Skær løg i skiver. Skær peberfrugterne i strimler. Hak chilierne (juster selv hvor stærkt du ønsker den )
- Pluk dine østershatte i strimler, men kassere bunden.
- Skyl dine ris godt og grundigt, og lad dem dryppe af.
- Brænd din krydderier af i gryden, og så tilsæt smør, kød, løg og østershatte, og brun dem af.
- Hæld kokosmælken og bouillonen i og lad det koge lidt op.
- Kom dine grønsager i så de varmes op i gryden.
- Kom dine ris på en tør varm pande og lad stege i 5 min så de varme.
- Bland konjacrod pulveret med 150 ml vand og rør sammen, og så kom det i gryden og så kog sauce ind til ønsket tykkelse. Skru gerne lidt ned.
- Smag til med salt og peber, evt lidt ekstra chili.
- Så du klar til at nyde den, så velbekomme.