Ingredienser:
• 1 ds. Flået tomater
• 30 g. Smør
• ½ dl. Æblecidereddike ( den rå ufilteret m moder)
• 1 ½ spsk. Salt ( her fin himalaya salt )
• 1 ½ spsk. Sød paprika
• 1 spsk. Røget paprika
• 1 knivspids cayenne peber
'• 1 spsk. Stødt spidskommen
• 1 tsk. Sennepspulver
• 2 tsk. Sukrin gold
• 1 tsk. Hvidløgspulver
• 1 tsk. Løgpulver
• ½ - 1 tsk. Chilliflager ( gerne stødt)
• 1 tsk. Peber
Fremgangsmåde:
1. Smelt smørret i en kasserolle.
2. Kom dine flåede tomater i og kog møre.
3. Kom alle dine krydderier i en skål og rør sammen.
4. Kom de tørre ingredienser i gryden.
5. Lad det hele simre i min 15-20 minutter.
6. hæld det hele i din blender og blend.
Tip:
Du kan også lave den i en røget version, hvor du kommer dine flåede tomater i en si, så væden sis fra. Så ryger du tomaterne i ca 1 time, kold rygning. Og så ellers bare gør som i punkt 1
De tørre ingredienser er også en super lækker rub til stege, Pulled pork, eller andet der skal marineres.