Dette er til 2 personer.
Ingredienser:
• 2 Burger boller Opskrift
• 4 stk. Laks a 100 g
• 2 pk. Broccoli asparges
• 3 stk. Hvide asparges
• 2 Håndfulde krølsalat
• 1 portion hollandaisesauce Opskrift
• 2 Tapas tomater eller bøftomat
• 1 Chili styrke efter din smag
• 1 citron
• 1 håndfuld ramsløg eller bredbladet persille
• 2 spsk. Olie
• Salt
• Peber
Fremgangsmåde:
1. Skræl dine hvide asparges, så tager du en kartoffelskræller og laver lange tynde strimler af aspargesen, og ligger i en skål med isvand.
2. Smør din laks med olie, chili, ramsløg, salt, peber og lidt citronsaft.
3. Steg laksen på en varm pande, med skindsiden nedad, evt tryk den ned så den ikke buer. Steg laksen færdig på skindsiden
4. Steg dine grønne asparges, med lidt olie, på en varm pande, sammen med dine tomater, der er skåret i skiver.
5. Skær din krølsalat i mindre stykker.
6. Når alt er klar så samler du burgeren .
7. Start med at komme salat på bunden, så laksen, dernæst dine hvide asparges, og top det hele med din hollandaisesauce.
8. Server med de stegte broccoliasparges, og tomat, som også får lidt sauce.
9. Velbekomme.
Super lækker sommer burger, som også kan laves på grillen.
Tyk og cremet hollandaisesauce
Try it thats all i have to say.