Retten er til en person.
Ingredienser:
• 2 Kylling bryst
• 1 Portion Better then pasta Reklamelink
• 2 Chorizo barbecue pølse
• 2 dl. Fløde 38% eller den frække 50% fløde fra Arla Unika
• 50 g Castello Chilli ost
• 30 g Gnalling ost fra Arla unika
• 8 stk. Champignon
• 1 ½ Håndfuld grønkål
• 4 Buketter blomkål
• 30 g. smør til stegning
• 2 spsk. Cajun krydderi Opskrift
Fremgangsmåde:
1. Gør din kylling klar og krydder dem godt med cajun krydderiet.
2. Kom dem i et ildfast fad med chorizopølserne i mellem så smagen fra dem kommer ind i kødet under stegning.
3. Steg dem v. 200 grader i ovn, ca 25- 30 minutter. Har du air fryver med rotisserie (roterende spyd), ved de samme grader.
4. Skær blomkålen i tynde skiver, samt champignon.
5. Smelt smør på en varm pande, og steg champignon, blomkål til de er møre.
6. Kom fløden i og kog lidt ind.
7. Så kommer du grønkålen i , samt dine oste.
8. Lad det hele tykne, til ønsket tykkelse og den er færdig.
9. Din pasta skylles godt og grundigt og steges på en tør pande i ca 5 minutter.
10. Lig nu din pasta på tallerken, hæld sovsen over , skær din kylling og læg på toppen af retten og servere den.
11. Velbekomme.