Der bliver 8-9 stk.
Ingredienser:
• 200 g. Valgfri grønt sager evt. Hokkaido, spidskål, blomkål.
• 200 g. Flødeost evt. med smag -kan bruges alt afhængig af smagen, du ønsker.
• 200 g. Mandelmel eller anden form for nødder.
• 2 tsk. Bagepulver.
• 1 dl: Pofiber (kan undlades og så komme lidt mere mel i)
• 30 g. Smeltet smør
• 1 tsk. Himalaya salt
• 4 æg
Fremgangsmåde:
1. Kom grønsagerne i en foodprocessor, og blend til det er helt findelt. Tag op og gem til senere.
2. Kom alle de øvrige ingredienser i og blend, til det er godt.
3. blandet. Kom grønsagerne i og blend til en ensartet masse.
4. Form dejen til 4 store boller eller 8 stk. morgenboller og læg dem på en bageplade med bagepapir på.
5. Drys evt. med græskar, sesamfrø eller andet.
6. Bag ved 190 grader i ca . 20 minutter, til bollerne er fyldige og faste.
Vigtig :
Dejen skal hvile min. 15 min. efter den er rørt. -Så bliver de som de skal, og flyder ikke ud.
Bedst at bage dem i en form, eller enring af staniol.