Hokkadio suppe
Hokkadio suppe med stegt kylling og bacon.

Hokkadio suppe med stegt kylling og bacon.

Hokkadio suppe med brødcroutoner, lavet af mit toastbrød.

Hokkadio suppe med brødcroutoner, lavet af mit toastbrød.

Stones cremet hokkadio suppe

Retten er til 2 personer.

Ingredienser:

• 1 Hokkaido græskar ( ØKO da du bruger skallen )

• 10 g. Ingefær eller efter smag

• 1 chili eller efter smag og behag

• 2 Fed hvidløg ( Valgfrit ) men giver lige et godt pift

• Himalaya salt

• Frisk kværnet peber

• 35 g. Smør

Fremgangsmåde:

1. Skær Hokkaido i mindre stykker.

2. Kog det til skallen er blød i saltet vand.

3. Si vandet fra din kogte Hokkaido , men gem vandet.

4. Kom Hokkaido, ingefær, chili, hvidløg, smør, salt og peber i en blender, og blend til du har en ens masse.

5. Vandet kan du bruge til at gøre suppen lidt mere lind/tynd da den er ret tyk, nærmest som en puré.

Tips:

Du kan osse bage det i ovnen sammen med chili og ingefær , kom så lidt olie over dem, så får du en mere intens smag. Husk at hælde det hele i blenderen, også fedtet..

Hvis du får lavet den for stærk kan du , lave en creme fraiche og flødedressing som tager det stærke fra chilien.

Hvis du ønsker mere styrke, kan du lave samme dressing og kommer syltede jalapenós i og blende det med en stavblender komme på.

Kan serveres med stegt kylling og bacon  eller andet kød, skaldyr også for at få protein.

Hokkadio suppe med chili og stegte rejer.

Hokkadio suppe med chili og stegte rejer.