Retten er til 4 personer.
Ingredienser:
• 1 hel kylling 1600 – 1800 gram
• 2 løg • Krydderier , her er det cayenne peber, spidskommen, chili
• Hjemme lavet barbecuese under tilbehør kan lave i både tør og våd version
• 6-8 skiver peberfrugt
Fremgangsmåde:
1. Tænd Slow cookeren på høj varme.
2. Klar gør grønsager, løg, og barbecuen.
3. Lig løgene i bunden, så kyllingen kan ligger på dem.
4. lig kyllingen i og krydder den efter eget valg.
5. Læg resten af dine krydderier, grønt i og lig låget på.
6. Skrue ned på lav varme og lad stå i 10 timer.
7. De sidste 2 timer skrues op på høj varme.
8. Væden fra kyllingen kan bruges til at lave en sovs . Kan serveres med forskellige tilbehør, ville nok bruge blomkåls ris.
10. Voila og den er færdig.