Ingredienser :
- 250 g. Mozzarella ost ( jeg bruger fast form og river selv)
- 2 Æg Large
- 50 g Havrefibermel Link
- Løg pulver Hvis du laver pizza
- Timian Hvis du laver pizza
Fremgangsmåde :
- Forbered dine ingredienser til at lave fantastiske keto- og glutenfri tortillas.Det er havrefibre, æg og mozzarella.
- Varm mozzarella op i gryden på dit komfur ved middel varme. Skal du lave pizzabunde så det nu skal komme de krydderier i.Brug en dejskraber til at røre forsigtigt fra tid til anden, så al osten smelter.Bliv ved med at varme op, indtil du har en glat smeltet ost. se fotos.
- Sluk for varmen og tilsæt havrefibre.Bland det i, og rør det godt sammen så klar til næste punkt.
- Tilsæt æg og bland grundigt.Bliv ved med at blande, indtil du får en kombineret ensartet glat dej.Hvis du føler, at mozzarella skal smeltes igen, skal du skrue ned for varmen og fortsætte med at blende.
- Nu er dejen klar, skal du dele dejen op i de str du ønsker at lave. Læg så din dej mellem 2 stk. bagepapir og rul dejen ud , og når den er rullet så lægges den på et stk. bagepapir. se fotos.
-
Sæt ovnen på 180 grader.
- Når du har alle tortillaerne klar, skal du placere dem i en forvarmet ovn og bage tortillaerne i 6 til 8 minutter, indtil du kan se, at kanterne begynder at blive brune. Husk at kikke ind i mellem da ikke en ovn er ens.
Makro fordeling på hele opskriften.
Da i sikkert vil lave i forskellige str. så er det derfor kun hele opskriften der er makrofordelig på.
Fedt 80 g
Protien 80.8 g
Kulhydrater. 3.24 g