Vaffelskåle
Dejlig sprød vaffelskål, der kan bruges til is, frugt eller hvad du nu ønsker at bruge dem til.

Dejlig sprød vaffelskål, der kan bruges til is, frugt eller hvad du nu ønsker at bruge dem til.

Her ses de med en vaniljeis og friske jordbær.

Her ses de med en vaniljeis og friske jordbær.

Ingredienser:

• 60 g mandelmel

• 2 æg

• 2-3 tsk. fiber husk

• 1-2 tsk. Bagepulver

Fremgangsmåde

1. Rør æg, mandelmel, fiber husk og bagepulver sammen til en ensartet masse.

2. Lad dejen hvile lidt så bagepulveret aktiveres.

3. Tænd dit vaffeljern på max.

4. Fyld ca 1/3 i jernet og luk låget. Mere end dette og det løber udover kanten.

5. Bag til de er sprøde.

6. Tag skålene op og de er færdig.

Jeg bruger et vaffelskålejern, købt i Tyskland, men der er rigtig mange forskellige på markedet, ligger et link op her, hvor i kan se hvor de kan købes.. Vil lige at dette er ikke støttet eller andet af noget firma.