Dette er til 4 personer.
Ingredienser:
• 1 rødløg
• 25 g friske brødkrummer uden skorpe opskrift på brød
• 1 lille bundt mynte
• 1 lille bundt persille
• 2 fed hvidløg
• 500 g hakket oksekød
• 1 æg
• 1/2 tsk. tørret oregano
• 1 tsk. fint salt
• friskkværnet peber
• 20 g. Smør
Fremgangsmåde:
1. Start med pille løg og rive det ned i en skål.
2. Riv brødet i små stykker og tilsæt til løgene. Rør rundt.
3. Vask krydderurterne og slå vandet af dem. Slå mynten ned i bordet et par gange så det dufter.
4. Hak dine krydderurter fint, og kom op i skålen.
5. Pil hvidløgsfed og pres hvidløg ned i skålen. Rør rundt.
6. Tilsæt æg, tørret oregano, fint salt og friskkværnet peber. Rør grundigt rundt.
7. Tilsæt hakket kød.
8. Ælt farsen godt sammen til den er helt blandet og blød.
9. Sæt låg på skålen og sæt den i køleskabet i minimum 30 minutter og gerne længere tid.
10. Del farsen op i 20 portioner og rul hver portion til en pølseformet kødbolle.
11. Smelt smørret på en varm pande og steg dem til de brune hele vejen rundt, så husk at rulle dem med jævne mellemrum.
12. Serveres mens de varme, til evt Stones Græske salat
Her er det med den græske salat, så lækkert og mættende.