Giver ca 10 portioner.
Ingredienser Bund:
• 240 gram blendede mandler
• 1 spsk. Sukrin gold
• 1 spsk. Kanel
• 80 gram smeltet smør
Ingredienser Ostemasse:
• 250 gram mascarpone
• 2 dl fløde
• 1 spsk. Vanilje ekstrakt Reklamelink
• 1 øko citron
Ingredienser pynt:
• 6 jordbær
• 10 hindbær
Fremgangsmåde Bund:
1. Tænd din ovn på 180 grader.
2. Blend dine mandler til en lidt grov mel.
3. Smelt dit smør .
4. Kom det hele i en skål og rør det sammen. Det bliver som lidt løs dej.
5. kom det i en form og form din bund med hænderne eller en dejskraber.
6. Bag bunden i ca 12-15 minutter
Fremgangsmåde ostemasse:
1. Kom mascarpone, og fløden i en skål.
2. Riv skal af din citron og så derefter brug saften fra den og kom det i skålen.
3. Kom din ekstrakt i skålen, har du ikke dette, så brug vaniljepulver og 1 spsk. Sukrin gold.
4. Pisk alle ingredienser godt sammen så det bliver fast i det.
5. Når din bund er afkølet smøre du din ostemasse ud, og sætter på køl i minimum 3 timer men gerne natten over.
6. Når du server kagen så pynt den med 5 jordbær skåret i skiver og et helt til midten, samt hindbær. Eller hvad du ønsker af pynt
7. Velbekomme.
Makro fordelingen på hele kagen:
Kalorier. 3713 g
kulhydrater. 33,7 g
Protein. 66,6 g
Fedt. 359,9 g