Dette giver 10 portioner.
Ingredienser mandelbund:
• 150 g mandler husk at kikke på kh
• 2 spsk havrefibermel Reklamelink
• 50 g. Smeltet smør
• 1 æg
• 2 spsk. Sukrin gold
Ingredienser Cremen.
• 2 ½ dl. Fløde gerne den frække på 50 %
• 1 dl. Creme fraiche 38%
• 2 spsk. Mascarpone
• ½ tsk vaniljepulver
• 1 spsk. Sukrin melis
• 1 spsk. Sukrin gold
Toppings.
• 200 g. jordbær
• 50 g. blåbær
• 50 g. brombær
• Jordbør mynte eller alm mynte
Fremgangsmåde mandelbund:
1. Tænd din ovn på 175 grader.
2. Blend dine mandler til en let grov mel og kom så alle ingredienser i en skål og rør dejen sammen.
3. Du skal komme et stykke bagepapir i en 22-23 cm tærtefad. Dette gøres nemmest ved at skylle bagepapiret under vand og krølle det sammen.
4. Kom dejen i formen og fordel den så den også kommer op ad siderne, gerne med fingrene.
5. Bag den i ca 30 – 35 minutter til den er sprød og gylden. den må ikke blive for mørk. Evt. kan du dækken den til med stanniol de sidste minutter.
6. Lad bunden kølen af. Kan laves på forhånd så den er kold når du samler den.
Fremgangsmåde Cremen.
1. Pisk fløden med vanilje, Sukrin melis, Sukrin gold til en tyk flødeskum.
2. Vend cremefraiche og mascarpone i din flødeskum.
3. Fordel nu din creme på den afkølede bund og pynt med dine toppings.
4. Sæt gerne jordbærtærten på køl i nogle timer inden servering.
5. Velbekomme.
Macrofordeling hele tærten og pr. Styk:
Kcal. 1847 g hele tærten
Kcal. 184,7 g pr styk.
Kh. 23.7 g hele tærten.
Kh. 2,37 g pr. styk.
Protein 38,3 hele tærten.
Protein 3,83 g pr. styk.
Fedt 165 g hele tærten.
Fedt 16,5 g pr. styk.
Så lækker og med en masse smag.