Pasta carbonara
Lækker cremet pasta Carbonara toppet med hjemmerøget bocan og flager af parmesanost.

Lækker cremet pasta Carbonara toppet med hjemmerøget bocan og flager af parmesanost.

Det er som at være tilbage på den Italienske resturant, med mamas hjemmelavet Carbonara..

Det er som at være tilbage på den Italienske resturant, med mamas hjemmelavet Carbonara..

Stones pasta Carbonara.

Opskriften er kun til en person så er i flere skal du gange opskriften op .

Ingredienser:

• 1 Portion Better then pasta Reklamelink

• 2oo g. Pancetta ( kan bruge røget bacon)

• 2 æggeblommer

• 1 fed hvidløg

• 120 g frisk revet parmesanost

• Friskkværnet peber

• Himalaya salt ( her det flage himalaya salt)

Fremgangsmåde:

1. Skyl din pasta godt og grundigt.

2. Riv parmesanosten.

3. Steg pancettaen, og læg dit hvidløg ved, så det giver smag til fedtet. Fjern hvidløget igen når det er stegt færdigt og lad fedet blive på panden.

4. Steg din pasta i fedet.

5. Pisk æggeblommer og det meste af osten.

6. Tag panden af varmen.

7. kom massen i og rør rundt, krydr med salt og peber.

8. varmen fra panden er nok til at gøre sovsen cremet, bliver den på varmen vil det ende som røræg  

Her ses ægge/oste massen inden den røger på panden.

Her ses ægge/oste massen inden den røger på panden.

Stones pasta Carbonara.