Opskriften er kun til en person så er i flere skal du gange opskriften op .
Ingredienser:
• 1 Portion Better then pasta Reklamelink
• 2oo g. Pancetta ( kan bruge røget bacon)
• 2 æggeblommer
• 1 fed hvidløg
• 120 g frisk revet parmesanost
• Friskkværnet peber
• Himalaya salt ( her det flage himalaya salt)
Fremgangsmåde:
1. Skyl din pasta godt og grundigt.
2. Riv parmesanosten.
3. Steg pancettaen, og læg dit hvidløg ved, så det giver smag til fedtet. Fjern hvidløget igen når det er stegt færdigt og lad fedet blive på panden.
4. Steg din pasta i fedet.
5. Pisk æggeblommer og det meste af osten.
6. Tag panden af varmen.
7. kom massen i og rør rundt, krydr med salt og peber.
8. varmen fra panden er nok til at gøre sovsen cremet, bliver den på varmen vil det ende som røræg