Blomkål pakket ind i oksekød Abehjerne
Ingredienser:
• 1 Blomkål
• 500 g. Oksekød
• 250 g. Cheddarost ( Gerne modnet )
• 2 Pk. Bacon
• 1 Æg
• Himalaya salt
• Peber
Fremgangsmåde:
1. Kog blomkålen i ca 6 min i saltet vand.
2. Tænd din ovn på 180 grader varmluft.
3. Riv din ost.
4. Kom kød, osten, æg, salt og peber i en skål og rør farsen.
5. Køl blomkålen ned med koldt vand.
6. pak farsen omkring blomkålen.
7. Vikle nu bacon rundt om det hele.
8. Kom blomkålen i ovnen og bag det i ca 15 minutter.
9. Så tager du blomkålen ud og pensle barbecue sauce på. Opskrift
10. Ind i ovnen igen og bag videre i 15–20 minutter.
11. Så er din Abehjerne færdig, var hvad det hed da jeg var barn.
Tips:
Blomkålen kan spises som den er her, eller med en flødesovs med smørstegte grønsager som du kan se eksempler af under tilbehør. Kan også smøres med bare ketchup, eller hvad du selv syntes.