Dette er til 2 personer.
Ingredienser.
• 1 portion pizzabund Opskrift
• 150 g. mozzarellaost
• 200 g. Lufttørret parmaskinke
• 1 Bøf mozzarellaost
• 3 spsk. Ketchup Opskrift
• 3-4 Store champignon
• 4 Broccoli buketter
• 3 Tomater
• Lidt Rødløg
• 3 Snack peber i forskellige farve
• 2 Forårsløg Kun det grønne herfra
Fremgangsmåde:
1. Start med at lave din bund . se opskriften
2. Riv din mozzarella, eller evt. brug færdig revet.
3. Snit dine grønsager i tynde skiver, så de bages hurtigere.
4. Når bunden er klar iflg. Fremgangsmåden på den , så tages den ud og smøres med din ketchup, eller tomatsauce. Husk at skrue ovnen op på 240 grader.
5. Så kommer du din revet ost på, så bunden er godt dækket.
6. Så ligger du dine svampe, så de dækker mest muligt, så drysser du med forårsløg toppene, og ligger du dine tomater et fint mønster og topper dem med den friske mozzarellaost som du brækker i mindre stykker.
7. Så er din parmaskinke, og lig dem gerne som krøllede bunker rundt på pizzaen.
8. Dernæst drysser du de sidste grønsager på pizzaen, så den bliver lækker at se på.
9. Så putter du den tilbage i ovnen og bager til osten er brunet lidt.
10. Velbekomme.