Retten er til 2 personer
Ingredienser:
• 1 knoldselleri
• 50 g. Smør
• Timian
• Salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Tænd din ovn på grill ca. 230 grader.
2. Skær skrællen af sellerien, og skær den i meget tynde skiver. Jeg har brugt et mandolinjern der kunne justeres i tykkelse.
3. Smør et ildfast fad eller andet der kan tåle at komme i mikroovnen med smør.
4. Læg selleriskiverne lagvist i skålen - pensl med smør, og drys med timian mellem hvert andet lag og slut med både salt og peber samt timian.
5. Dæk fadet med husholdningsfilm.
6. Sæt fadet i mikroovnen på fuld effekt, i 8 minutter eller til den er mør , men stadig har lidt bid.
7. Sæt dit fad ind og giv den nogle minutter på grill til overfladen har fået lidt farve – Husk fjern filmen først.
8. Så de færdige til servering som tilbehør, til en lækker bøf eller andet. 9. Velbekomme.