Burger Buns/Sliders
Super lækre boller, som slider el. burger

Super lækre boller, som slider el. burger

Se lige, lækker og luftige, og så helt uden gluten.

Se lige, lækker og luftige, og så helt uden gluten.

Stones Burger Buns/Sliders

Giver 6 stk.

 Ingredienser:

• 330 g. mozzarellaost

• 80 g. neutral flødeost

• 180 g. Mandelmel ( evt selv blend dine mandler til mel)

• 3 æg Hvor af det ene skal bruges til at pensle med

• 1-2 tsk. Bagepulver

Fremgangsmåde:

1. Tænd ovnen på 200 gr.

2. Kom flødeosten og osten i en skål og så mikroovnen til osten er smeltet. ( kan varmes i en gryde ) Kom det hele i en foodprocessor.

3. Kom mandelmel, 2 æg, bagepulver i massen og kør på pulsprogrammet til du har en ensartet masse.

4. Form 6 boller eller 12 små sliders.

5. pensel med det sidste æg.

6. Drys evt med sesam, eller hvad du ønsker.

7. Bages i 14 -17 minutter afhængig af din ovn, til de har en god farve.

8. Velbekomme.

Makrofordelingen for hele portionen:

Kulhydrater 13.6g. 

Protein 130.7g.

Fedt 156.2g.

Makrofordelingen pr. styk:

Kulhydrater 2.26g.

Protein 21.76g.

Fedt 26g.

Før bagning.

Før bagning.

Efter bagning.

Efter bagning.