Dette brød giver ca 32 -34 stk af 44-47 g pr skive
Ingredienser :
- 330 g. Mozzarella i fast form
- 446 g. Æg dette svare til 9 stk L æg
- 75 g. Smør Eller Ekstra jumfru oliven olie
- 253 g. Mandelmel (bedst og billigst er at blende dem selv)
- 46 g. Græskar kerner
- 39 g. Solsikke kerner
- 89 g. Chia frø
- 74 g. Sesam frø
- 32 g. hørfrø
- 10 g Æblecidereddike
- 10 g Himalaya salt eller Celtic sea salt
- 1 1/2 tsk. Bagepulver
- 1 1/2 tsk. Natron
Fremgangsmåde :
- Hvis du bruger smør så smelt smøret.
- Tænd din ovn på 160 grader.
- Riv oste
- Blend dine mandler til en fin mel.
- Kom æg, mandelmel, smør/olie, din revne ost, salt, alle kernerne, så bagepulver og natron, slut af med at komme din æblecidereddike på, da det sætter gang i boblerne.
- Rør ny det hele sammen til en ens masse, brug en mixer, røremaskine. eller som thermomixer.
- Hvis det er nødvendigt så beklæd din brødform med papir, ellers så i med dejen.
- Sæt i ovnen i 30 minutter, og så vend formen, dvs. at det der bagest i oven, nu kommer frem i ovnen og giv yderligere 30 minutter. Husk ikke en ovn er ens, så måske din skal ha lidt ekstra eller mindre så hold øje efter de 60 minutter.
TIP:
Man kan bruge købt revet ost, men der er der flere kulhydrater i end i fast form af osten.
Makro fordeling pr. skive med smør.
Protein v. 32 skiver 6.8 g v. 34 skiver 5.9 g
Kulhydrater v. 32 skiver 0.83 g v. 34 skiver 0.75 g
Fedt. v. 32 skiver 10.4 g v. 34 skiver 9.79 g
Kcal. v. 32 skiver 122 g v. 34 skiver 115 g
Makro fordeling pr. skive med 0liven olie.
Protein v. 32 skiver 6.8 g v. 34 skiver 5.9 g
Kulhydrater v. 32 skiver 0.65 g v. 34 skiver 0.61g
Fedt. v. 32 skiver 12.1 g v. 34 skiver 12.87 g
Kcal. v. 32 skiver 136 g v. 34 skiver 128 g