Hytteost wrap

HYTTEOST WRAP

Dette giver en wrap til en person.

Vil lige tilføje at dette er en viral opskrift så kan ikke tage æren for denne, men har så lavet min version af den og er den i får her.


Wrappen er så mættende at den kan laves uden kød i fyldet, da den indeholder ca 48 g og ca 8,5 g kulhydrat


Ingredienser :


  • 250 g. Hytteost
  • 2 Æg
  • Salt og peber
  • Løg pulver efter smag
  • ahvidløgs pulver efter smag
  • Timian efter smag
  • Chili og dette er efter hvad du kan klare, her er der en del på


Fremgangsmåde :


  1. Kom hytteost og æg samt de krydderier du ønsker at kommer i din blender, eller som her smoothie blender, jeg har skrevet hvad jeg bruger men brug din fantasi.
  2. Kom et bagepapir på en bradepande, og hæld dejen ud derpå, og jævn den ud til den størrelse du ønsker.
  3. Drys med chili på dejen eller hvad du ønsker at komme på.
  4. Bag den i alm. ovn dvs. over/under 180 grader i ca. 30 minutter, men kik ca 20 - 25 minutter, hvis din ovn er anderledes end min. tages ud når den har en overflade som fotoet .
  5. Pil den af bagepapiret og lad den køle ned, evt skær de mørke sider af.
  6. Så det bare at komme det i du ønsker.
  7. Velbekomme.