Dette giver 2 store bøfsandwich.
Ingredienser:
• 500 g. Oksekød 14 – 20 % fedt
• 2 Burger boller Opskrift
• 1 løg
• 250 ml. Fløde 38%
• 300 ml. Æggemælk Opskrift
• 30 g. Smør
• Ketchup sukkerfri
• 8 skiver sukkerfri rødbede Opskrift
• 2 syltede agurker sukkerfri Opskrift
• Ristede løg keto style. Opskrift
• Dijonsennep
• Salt og peber
• ¼ tsk. Konjacrod pulver Reklamelink
• 10 Dråber kulør
Fremgangsmåde :
1. Skær dit løg og de syltede agurker i tynde skiver, evt brug et mandolinjern.
2. Form dine bøffer, evt form 4 ens kugler og så pres dem med en tallerken så får du store og ens bøffer, der skal ha samme stegetid.
3. Start med at stege dine løg i al smøren , og ikke rode for meget i dem, da de skal karamelliseres og det sker ved høj varme, når de er færdige tages de af og gemmes til senere, men lad fedtet blive på panden.
4. Hæld nu din fløde og æggemælk på panden fra løgene, og lad det koge lidt ind.
5. Så steger du dine bøffer, og gerne så de får en god stege skorpe.
6. Varm dine burgerboller.
7. Så laver du din jævning af konjacrod pulveret , med 1 dl vand, og kommer i sovsen og rør den tyk, og så kom din kulør i. (Valgfrit)
8. Så vi klar til at samle sandwichen.
9. Start med at smøre underbollen med sennep, så 4 skiver rødbede, så en bøf, så kommer du lidt karamelliseret løg, en bøf mere , så de syltede agurker, og så lidt ketchup, så kommer du overbolle på og hælder sovsen over, og drysser med ristede løg.
10. Værsågod og nyd den.
11. Velbekomme.
No words needed..
Her er der selleri fritter med, og det finder du en opskrift på under tilbehør.