Ingredienser:
• 5 Æg
• 100 g. Smeltet smør
• 1 dl. Fløde 38%
• 1 dl. Mandelmel ( blend evt. selv mandler )
• 1 dl. Loppefrøskaller
• 1 ½ dl. Havrefibermel Reklamelink
• 2 Tsk. Bagepulver
• ½ tsk. Kardemomme
• 1 æg til pensling
Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
2. I en skål kommes æg, fløde, smeltet smør og pisk det sammen med en elpisker.
3. De tørre ingredienser kommes i og piskes sammen til en fast ens artet masse. Dej bliver ikke som en fast masse men blød i det .
4. Dejen skal hvile i 15 min, så den har suget al væske til sig.
5. Lag bagepapir på en bradepande og så form bollerne og sæt sammen så de rører ved hinanden.
6. Pensel evt. med æg.
7. Bages i ca 25 - 30 minutter
8. Så skal de bare køle ned.
9. Velbekomme.
Makrofordeling hele portionen.
Kcal. 2011
Kh. 11 g.
Protein 49,4 g.
Fedt. 194,4 g.
Makrcofordeling pr bolle.
Kcal. 335
Kh. 1,8 g.
Protein. 8,2 g.
Fedt. 32,4 g.