Ingredienser:
- 180 g. Æggehvider
- 10 g. Mandelolie eller den olie du ønsker
- 60 g. Havrefibermel LINK
- 10 g. Sukrin melis LINK
- 4 g. Bagepulver
- 2 g. Celtic salt eller hvad du har
- 1/2 tsk. Xantham gum
Fremgangsmåde :
- Del dit havrefibermel op i 2 portioner à 30 g hver.
- Kom så alle dine ingredienser i en skål men kun den ene portion havrefibermel i og pisk godt sammen med en elpisker til du har en fast dej der ved. Se foto
- Så kommer du den sidste portion havrefibermel i og rør det sammen med en spartel til du har en fast og nogenlunde dej. Se foto
- del nu dejen i 4-6 dele og rul dem ud mellem 2 stk. bagepapir til du har en ens tyk dej, som du så folder på midten. Et lille tips er at du kan komme lidt havrefibermel på begge stk bagepapir for at gøre det nemmer for dig selv. se foto
- Læg nu dine boller på små stykker bagepapir med nogle huller så dampen kan kommer op igennem .
- Så dampes de i ca 25-27 minutter
- Når de er færdige skal de lige køle af førend de kan bruges. Se foto
- Velbekomme.
TIPS :
Har du ikke en dampkoger,kan du placere et dørslag over en gryde med kogende vand eller bruge en dampindsats. Kom bagepapir prikket med mange huller i, sørg for at dørslaget ikke rør vandet og kom så et låg over, så der dannes damp.
Et lille tips er at du kan komme lidt havrefibermel på begge stk bagepapir for at gøre det nemmer for dig selv. se foto