Koldskål med citron
Super lækker og frisk koldskål, her med 4 jordbær skåret i mindre stykker samt jordbær mynte som pynt.

Super lækker og frisk koldskål, her med 4 jordbær skåret i mindre stykker samt jordbær mynte som pynt.

Koldskål med citron og hyldesaft.

Dette er til 2 personer.

Ingredienser:

• ½ l fløde 50% fløde (alm 38% kan også bruges)

• 200 ml. Hjemmelavet hyldeblomstsaft (evt. sukkerfri købt)

• 2 spsk. Creme fraiche 38%

• 1-2 citroner 

Fremgangsmåde:

1. Hæld fløde, hyldesaft, creme fraiche i en kande/skål.

2. Klem saften ud af citronerne direkte i din kande/skål

3. Piskes let til det bliver tyknet.

4. Sæt på køl Lav den gerne nogle timer før brug da det gør den bliver mere smooth.

5. Servers dejlig kold.

6. Velbekomme.

Stones Koldskål med hyldesaft og citron.